Lidmaatschap

Reeds vele nieuwe leden vonden de weg naar onze heemkundekring. Daarbij heeft ieder de keuze of hij/zij een belangstellend steunend lid, dan wel een actief ondernemend lid wil zijn. Beide typen leden komen bij onze kring voldoende aan hun trekken. Als lid geniet u de volgende voordelen:

  • U ontvangt u 4 keer de kroniek “Van Vehchele tot Veghel”
  • 6 à 8 keer per jaar verschijnt er een “Mededelingenblad”, waarin actuele onderwerpen en het verenigingsnieuws worden opgenomen.
  • Vrij entree bij lezingen, overige bezoekers betalen € 2,50.

Als u zich heeft gemeld als nieuw lid, ontvangt u een welkomstbrief. U ontvangt bij verschijnen de kroniek en het mededelingenblad. Als u lid wilt worden van heemkundekring Vehchele, dan kunt U een invulformulier ophalen, even bellen of mailen. Door middel van dit invulformulier kunt u zich aanmelden bij het secretariaat, ook kunt U gebruikmaken van het website formulier.
U dient daar ook aan te geven dat U de privacyverklaring heeft gelezen.
U vind deze hier: Privacyverklaring
De penningmeester int de contributie via een machtiging. De machtiging voor automatische afschrijving is onderdeel van het aanmeldingsformulier. Leden die het lidmaatschap willen opzeggen dienen dit uiterlijk een maand voor het einde van het kalenderjaar schriftelijk kenbaar te maken bij het secretariaat.

Er kan keuze worden gemaakt uit de volgende vormen van lidmaatschap:

  • Gezinslidmaatschap ( 2 personen) € 25,00, elk extra lid uit het gezin € 7,50
  • Persoonlijk lidmaatschap € 17,50

Deze bedragen zijn op basis van betaling per machtiging. Voor betaling zonder machtiging geldt een toeslag van € 2,50.